اهواز آنلاين

ورود
منو
صفحه اصلی - ثبت نام-تماس با ما
اتصال دو کامپيوتر به يکديگر
جستجو

لیست موضوعات
دسته بندی آگهی ها

آگهی های طلایی

آگهی های نقره ای

آگهی های برنز

آگهی های رایگان


ahvazionline


اتصال دو کامپيوتر به يکديگر

ابتدا تنظيمات کامپيوتر ميزبان (Host) يا کامپيوتری که ميخواهيد به آن وصل شويد را بايد انجام داد و سپس انجام تنظيمات مربوط به کامپيوتر ميهمان (Guest) يا همان کامپيوتری که از طريق آن به کامپيوتر ميزبان وصل ميشويد را بايد تنظيم کنيد.
الف) تنظيم کامپيوتر ميزبان (Host):
در کنترل پنل به روی Network connection کليک کرده تا پنجره ی مربوط به آن باز شود، سپس به روی گزينه ی Create a New Connetion در سمت چپ پنجره کليک کنيد و سپس Next کنيد. سپس در پنجره Network Connection Type ابتدا گزينه ی چهارم يعنی Set up an advanced Connection را انتخاب کنيد و Next کنيد. گزينه ی Accept Incoming Comections را انتخاب و سپس Next کنيد. در پنجره ی ...Device for Incoming مودم را انتخاب کنيد و سپس Next کنيد.

در اين پنجره گزينه ی ...Do not allow virtual را انتخاب و سپس Next کنيد. در پنجره ی User Permissions نام کاربری که ميخواهيد اجازه ورود به سيستم داشته باشد را وارد کنيد براي اين کار ميتوانيد يکی از Userهای موجود را انتخاب و اينکه يک User جديد ايجاد کنيد. برای ايجاد يوزر جديد به روی گزينه ی Add کليک و مانند شکل نام و کلمه عبور دلخواه را وارد نمائيد. (در کل مثل اين ميمونه که شما داريد برای کامپيوتر ميهمان يک کارت اينترنت ميسازيد که به کامپيوتر شما وصل شود)



در اينجا پنجره ی مربوط به Network Software را بدون تعيير (توجّه داشته باشيد که مانند شکل هر سه گزينه حتماً بايد تيک خورده باشند) Next کنيد.



در آخر بر روی Finish کليک کنيد با انجام مراحل فوق يک Incoming Connection در صفحه ی Network Connection ايجاد ميشود.
ب) Share کردن درايوها (Host):
علاوه به تنظيمات مربوط به وصل شدن کامپيوترها به هم، امکان کپی کردن فايل از يکی به روی ديگری نيز وجود دارد. برای اين کار حتماً بايد درايو يا پوشه اي را بر روی کامپيوتر (Host) ميزبان Share نمائيد. برای Share کردن يک درايو مراحل زير را انجام دهيد.
به روی درايو مورد نظر راست کليک کنيد و سپس گزينه ی Propertis را زده و در پنجره ی باز شده به سر تيتر Sharing برويد. مانند شکل در پايين پنجره Sharing بر روی عبارت ...if you understand کليک کنيد تا پنجره ی Sharing مانند زير عوض شود.




نکته: با برداشتن تيکه گزينه ی ...Allow network users شما به کامپيوتر ميهمان اجازه ی پاک کردن، کپی کردن و... را روی فايل های کامپيوتر ميزبان را ميدهيد.



با انجام مراحل فوق شما درايو خود را Share کرديد و در اختيار کامپيوتر ميهمان (Guest) قرار ميدهيد، برای يک فولدر هم ميتوانيد همان روش فوق را انجام دهيد.

ج) تنظيم کامپيوتر ميهمان (Guest):
تمام تنظيمات کامپيوتر ميزبان (Host) به اتمام رسيد و حالا کامپيوتر ميزبان اماده ی سرويس دهی هست. در اينجا ما بايد کامپيوتر ميهمان (Guest) را تنظيم کنيم و به کامپيوتر ميزبان وصل شويم و استفاده ی کامل را ببريم. با انجام دادن مراحل زير در کامپيوتر ميهمان (Guest) يک Connection جديد ايجاد ميکنيم و کامپيوتر را برای وصل شدن به کامپيوتر ميزبان (Host) اماده ميسازيم.
در کنترل پنل به روی Network connection کليک کرده تا پنجره ی مربوط به آن باز شود، سپس به روی گزينه ی Create a New Connetion در سمت چپ پنجره کليک کنيد و سپس Next کنيد. حالا در پنجره ی Network Connection Type ابتدا گزينه ی دوّم يعنی ...Connect to the Network at my را انتخاب کرده و سپس Next کرده. گزينه ی Dial-up Connection را انتخاب کرده و سپس Next کنيد. در قسمت Company Name يک اسم دلخواه (مثلاً My Connection) وارد و Next کنيد. در اينجا شماره تلفن کامپيوتر ميزبان (Host) را وارد نمائيد و سپس Next کنيد. در آخر هم بر روی Finish کليک کنيد. حالا کانکشن شما برای وصل شدن به کامپيوتر ميزبان اماده است.
د) وصل شدن به کامپيوتر ميزبان (Host):
در کامپيوتر ميهمان (Guest) بر روی کانکشنی که در مرحله ی (ج) ايجاد کرديد کليک کنيد. در کانکشن نام کاربری (User Name) و پسورد (همان چيزی که شبيه کارت اينترنت در مرحله ی الف ساختيد) را وارد کرده و در قسمت Dial شماره تلفن کامپيوتر ميزبان (Host) را يکبار ديگر چک کنيد و سپس در آخر بر روی دکمه ی Dial کليک کنيد. با اين عمل کامپيوتر ميهمان (Guest) به کامپيوتر ميزبان (Host) وصل ميشود.
نکته: قبل از وصل شدن ابتدا بر روی کانکشنی که در کامپيوتر ميهمان (Guest) ايجاد کرديد راست کليک کنيد و گزينه ی Propertis را انتخاب کرده و در پنجره اي که باز ميشود در سر برگ (سر تيتر) Networking دقّت داشته باشيد که گزينه ی ...File and Printer sharing تيک خورده باشد.
ه) کپی کردن فايل:
برای برداشت يا کپی کردن فايل بر روی کامپيوتر ميزبان (Host)، ابتدا بايد آنرا باز کنيد. برای اين کار ابتدا اسم کامپيوتر ميزبان را در قسمت Address Bar صفحه IE مانند شکل (computer name\) وارد و سپس کليد Enter را فشار دهيد. با اين کار درايو و پوشه های Share شده در کامپيوتر ميزبان (Host) در کامپيوتر ميهمان (Guest) نمايش داده ميشود و ميتوانيد وارد آن شويد و فايل مورده نظر را از آن برداشته يا بر آن کپی کنيد.
نکته: براي وارد کردن آدرس کامپيوتر ميزبان بايد از دو تا \ استفاده شود. مانند شکل زير.



نکته: برای مشاهده نام کامپيوتر (computer name) ،کامپيوتر ميزبان (Host) وارد کنترل پنل در کامپيوتر ميزبان شويد و بر روی System کليک کنيد. در پنجره ی System Propertis بر سر تيتر Computer name رفته و در جلوی Full Computer Name نام کامپيوتر ميزبان نوشته شده مانند شکل زير. به اين نکته توجّه داشته باشيد که برای اينکه بتوانيد بين دو کامپيوتر فايل جا به جا کنيد بايد:
1) حتماً بايد نام کامپيوترها متفاوت باشند.
2) Workgroup هر دو کامپيوتر بايد يکسان باشد.
3) برای عوض کردن نام کامپيوتر يا Workgroup بر دکمه ی Change کليک کنيد.



و) کنترل کامپيوتر ميزبان (Host) و اجرای برنامه ها در آن:
با برنامه Remote Desktop Connection و اجرا کردن آن در کامپيوتر ميهمان (Guest) و با وارد کردن نام کامپيوتر، کامپيوتر ميزبان (Host) ميتوانيد به آن وصل شويد و محيط Desktop کامپيوتر ميزبان را کاملاً مشاهده کنيد و کنترل آن را به دست بگيريد و يا نرم افزارهای موجود در آن را اجرا کنيد. با اين عمل کامپيوتر ميزبان (Host) در حالات Stand bye قرار ميگيرد و کنترل کامپيوتر به دست کامپيوتر ميهمان (Guest) می افتد. برای اين کار مراحل زير را انجام دهيد:
برنامه را از مسير زير در کامپيوتر ميهمان اجرا کنيد.
start--programes--accessories--communications--remote desktop connection
مانند شکل زير ابتدا برنامه را در حالات Options قرار داده و سپس نام کامپيوتر ميزبان و User name و Password آنرا وارد نموده و بر دکمه ی Connect کليک کنيد.



نکته: توجّه داشته باشيد نام کاربری و کلمه ی عبور دقيقاً بايد همانی که هنگام ورود به ويندوز بر روی کامپيوتر ميزبان (Host) وارد ميکنيد باشد. و همچنين نبايد پسورد آن خالی باشد و حتماً بايد پسورد داشته باشد.
نکته: به خاطر داشته باشيد که بر روی کامپيوتر ميزبان (Host) حتماً بايد امکان Remote Desktop فعال باشد، برای فعال کردن اين امکان دستور زير را انجام دهيد:
control panel--system--remote--remote desktop
و گزينه ی Allow Useres را تيک بزنيد.

موضوع مطالب آموزشی کامپیوتر
لینک سایت www.ahvazionline.ir
ایمیل --
تلفن تماس --
آدرس --
تعداد بازدید 865 بار
قرعه کشی 0 بار
ارسال ایمیل به فرستنده آگهی

ارسال
فرم شرکت در قرعه کشی ریالی

randomize
ارسال
تصاویر دیگر
اتصال اتصال اتصال
ads
آموزشگاه پيرايش مردانه فريار
gads
شركت خدمات بازرگاني و حمل و نقل بين المللي
gads
آموزش رایگان کامپیوتر - از مبتدی تا پیشرقته
gads
چکیده صوتی کتابهای کسب و کار
gads
آموزشگاه پيرايش مردانه فريارشركت خدمات بازرگاني و حمل و نقل بين الملليآموزش رایگان کامپیوتر - از مبتدی تا پیشرقتهچکیده صوتی کتابهای کسب و کار
تولید کننده رنگ ، پوشش ، کفپوش و ...
gads
شرکت پوشش های صنعتی دریایی شمال
gads
کتاب آزمون های استعداد تحصیلی دوره دکتری
gads
تهیه وپخش قطعات نوواستوک
gads
تولید کننده رنگ ، پوشش ، کفپوش و ...شرکت پوشش های صنعتی دریایی شمالکتاب آزمون های استعداد تحصیلی دوره دکتریتهیه وپخش قطعات نوواستوک
نرم افزار طراحی درب و پنجره (وین سافت)
gads
خريد انواع ساعت ، دستبند و انواع تزيينات
gads
صابون لايه بردار و جوان كننده پوست
gads
روش نوين کسب درآمد از اينترنت
gads
نرم افزار طراحی درب و پنجره (وین سافت)خريد انواع ساعت ، دستبند و انواع تزييناتصابون لايه بردار و جوان كننده پوستروش نوين کسب درآمد از اينترنت
آموزش ايروبيك ويژه كودكان به همراه حركات كششي
gads
آموزش نصب ویندوز ایکس پی در کنار ویندوز ویستا
gads
تعمیر و رفع مشکلات لپ‌تاپ‌
gads
فاکتور های طلایی بهینه سازی سایت در گوگل
gads
آموزش ايروبيك ويژه كودكان به همراه حركات كششيآموزش نصب ویندوز ایکس پی در کنار ویندوز ویستاتعمیر و رفع مشکلات لپ‌تاپ‌فاکتور های طلایی بهینه سازی سایت در گوگل
نرم افزار حسابداري ويژه شرکت هاي ساختماني
gads
تدريس خصوصي رياضي
gads
اتوي موي اين استايلر
gads
آموزش کامل CCNA
gads
نرم افزار حسابداري ويژه شرکت هاي ساختمانيتدريس خصوصي رياضياتوي موي اين استايلرآموزش کامل CCNA

aonline کلیه حقوق برای شرکت سرزمین نرم افزار نوین محفوظ میباشد. aonline